De werkzaamheden tijdens dit project waren zeer divers. Dor de krachten van de verschillende disciplines te koppelen wist de Sallandse Wegenbouw een mooi resultaat te halen.

  • LocatieAssendelft
  • Jaar2013
  • OpdrachtgeverHKL Bouw- en Projectontwikkeling
Terug naar overzicht

Sallandse Wegenbouw heeft samen met Sallandse Milieu en Advies verschillende werkzaamheden uitgevoerd voor HKL Bouw- en Projectontwikkeling. De werkzaamheden bestonden onder meer uit verschillende saneringswerkzaamheden en het bouw- en woonrijp maken van het plan Waterschouw te Assendelft. De werkzaamheden zijn uitgevoerd ten behoeve van de ontwikkeling van een woonwijk met circa 130 nieuw te bouwen woningen. Het was een project met veel verschillende disciplines, wat het een mooi en uitdagend project maakte.

Een voorbeeld van een mooi element uit dit werk is het  plaatsen van een verkeers- en fiets- en voetgangersbrug in nieuwbouwwijk Watergouw. Twee FiberCore composiet bruggen zijn hoog door de lucht gehesen naar hun eindbestemming. Door het lichte gewicht van de bruggen kon de kraan verder rijken en is de overlast voor omwonenden tot een minimum beperkt gebleven. Zie het onderstaande filmpje voor een impressie.