Niet wat we doen is belangrijk, maar hoe we het doen. Op deze pagina lees je meer over de historie, de toekomst en de werkwijze van de Sallandse Wegenbouw.

Op grond van vertrouwen

Sallandse Wegenbouw verzorgt infrawerk van projecten in met name grond-, weg- en waterbouw. Ons werk is specialistisch, vereist ervaring en heeft direct effect op de kwaliteit van het bouwproces. We denken vroegtijdig mee, opereren oplossingsgericht en nemen opdrachtgevers en bouwpartners werk uit handen. Dat schept een band en vertrouwen. Op elkaar kunnen bouwen. En dat is prettig zaken doen.

Historie

In 1991 is Sallandse Wegenbouw in Haarle opgericht in de grond-, weg- en waterbouw. De klussen in de eerste jaren waren straatwerkzaamheden voor particulieren. Gedurende de jaren wisten we op meerdere fronten kansen te creëren en te benutten waardoor we risico’s konden spreiden en onze toegevoegde waarde konden vergroten. Inmiddels maken we gedurfde, complexe werken van hoge kwaliteit, maar dan wel op onze eigenwijze. Door ons team van enthousiaste, leergierige mensen die bereid zijn om te veranderen was ons bedrijf in staat om door te groeien. Zo kwamen er activiteiten op het gebied van milieutechniek (Sallandse Milieu en Advies, sinds 1996) en gingen we ons richten op de aanleg van sportvoorzieningen (Sallandse United, sinds 2004). Inmiddels is Sallandse Wegenbouw gevestigd in een prachtig pand aan de Bloeme-Weide in Haarle waar deze 3 divisies elkaar versterken. Kwaliteit staat voorop, in ons werk en in onze processen. Echter, het zijn de mensen die het ‘m doen. Zo zien we op onze eigenwijze de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Toekomst

Bouwen is en blijft mensenwerk. Juist in een tijd van individualisering, schaalvergroting en juridische afdichting blijven samenwerken en vertrouwen voor ons succesfactoren. Door goede communicatie, zowel intern als extern, willen wij ons onderscheiden van andere partijen. Dit noemen wij noaberschap; zorg dragen voor onze omgeving. Wij onderhouden een prettige langdurige relatie met klanten, leveranciers en onderaannemers. Daarbij halen we graag ook het beste in onze medewerkers naar boven. Iedereen die vooruit wil, krijgt die kans. Zo zijn we in staat om in te spelen op veranderingen in de markt zoals nieuwe contractvormen, innovaties en trekken we meer verantwoordelijkheden naar ons toe zoals omgevingsmanagement. Ons doel is continuïteit door duurzaam te groeien. Zo kunnen wij meewerken aan een inclusieve wereld waarin wij waarde toevoegen aan onze omgeving.