Begin april 2018 zijn wij in opdracht van de gemeente Berkelland gestart met de herinrichting Geesteren fase 4. Middels een EMVI aanbesteding heeft Sallandse Wegenbouw dit project binnengesleept.

  • LocatieGeesteren
  • Jaar2018
  • OpdrachtgeverGemeente Berkelland
Terug naar overzicht

De herinrichting omvatte grond-, riolerings- en verhardingswerk aan de Morsweg, De Bleeke, de Pelleweversweg, de Maaldrinkstraat, de Keistraat, D’n Goarden, de Zonnekamp, Het Rosbach en de Blauwe Torenweg in Geesteren. In het EMVI plan hebben wij gescoord op onze werkwijze betreft de planning, fasering, bereikbaarheid en communicatie. Uniek was onze eenvoudige oplossing om achteraf het rioolwaterstelsel in Geesteren te testen.

Om de overlast voor bewoners zoveel mogelijk te beperken zijn de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd. De werkwijze was als volgt; voorop de rioolploeg met het aanbrengen van de nieuwe riolering, aansluitend de stratenmakers met het aanbrengen van de nieuwe bestrating. Begin december 2018 is het werk opgeleverd.

 

 

rode loper

voor een trouwerij

Een bijzonder moment was een trouwerij, hiervoor hebben wij onze werkzaamheden even stil gezet. Voor het aanstaande bruidspaar hebben wij een rode loper van kunstgras ter beschikking gesteld.