Door recente ontwikkelingen bij Sallandse Wegenbouw, het verlies van technisch directeur Edmond Geers, is de organisatie opnieuw ingericht. Ludo Kemper is per 1 september 2024 de nieuwe algemeen directeur en voormalig projectleider Bertil Slomp is de nieuwe technisch directeur. Samen met Kim Middelkamp als directeur impact en ontwikkeling vormen zij de nieuwe directie van het bedrijf.

  • DivisieSallandse Wegenbouw
  • Datum01 juli 2024
Terug naar nieuws overzicht

Johan Middelkamp, huidig algemeen directeur en tevens oprichter van Sallandse Wegenbouw, zal de komende jaren actief blijven om zijn taken geleidelijk aan de nieuwe directie over te dragen. Ludo Kemper is 40 jaar en woonachtig in Raalte en geboren en getogen in Haarle. Hij is nieuw in de infrasector en brengt kennis en ervaring mee vanuit zijn financiële achtergrond bij Odin Groep en de Rabobank. Ludo kijkt ernaar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan: “Sallandse Wegenbouw is een prachtig familiebedrijf in een regio waar mijn roots liggen. Johan en zijn team hebben een organisatie gebouwd met betrokken medewerkers, partners, klanten en leveranciers. Sallandse Wegenbouw is een relatiebedrijf, waarin principes als ‘Noaberschap’ zijn verankerd, dit spreekt mij erg aan. Vanaf 1 september wil ik met veel mensen praten en kennis maken om iedereen beter te leren kennen. Dit met als doel om, samen, mooie werken te maken in de toekomst!”.

De frisse blik van Ludo is een goede aanvulling op de sectorkennis en -ervaring van Johan, Bertil en Kim. Deze nieuwe directie borduurt voort op het sterke fundament van Sallandse Wegenbouw. Het doel blijft continuïteit en het bijdragen aan een brede welvaart met Sallandse Inclusief. Op onze eigenwijze zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet.