De bouw is meer omvattend dan alleen het stapelen van stenen. Dat willen we de jeugd van Twente en omstreken deze zomer laten ervaren op Vliegveld Twenthe. Wat komt er allemaal kijken bij de bouw en het ontwikkelen van een woning qua bouw, infra en techniek? Met ‘Wij Bouwen de Toekomst’ laten we de jeugd kennis maken met onze fantastische branche!

  • DivisieAlgemeen
  • Datum20 april 2022
Terug naar nieuws overzicht

Een ware bouwbeleving voor kinderen in Twente

De familie Bouwer neemt de basisschooljeugd mee op avontuur! Deze zomervakantie komt er een geweldige kinderbeleving waar kinderen hun ogen uitkijken. Een unieke ervaring in een theaterstuk vol muziek en interactie. Maar voordat ze het theater in stappen, kunnen ze zelf aan de slag. Zo vraagt Manus Bouwer zijn gasten om met een doe-tocht verschillende bouwmaterialen op te zoeken en zo hun eigen materialenpaspoort te halen. Deze materialen vinden de kinderen tussen verschillende activiteiten, van een speelkraan, tot een elektrafabriek.

Kaarten zijn vanaf 19 april te koop via de website www.wijbouwendetoekomst.nl. Maak er deze zomer een bouwbeleving voor het hele gezin van!

16 juli t/m 21 augustus – Vliegveld Twenthe – Vliegveldweg 345 Enschede